header
WinkelwagenZoeken
Meest verkocht

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden Webwinkel Wollie Dollie (Bij het plaatsen van een bestelling worden deze algemene voorwaarden aan verzonden) 
 

Lees voor het plaatsen van een bestelling eerst onze algemene voorwaarden en product informatie. Nadat u de bestelling heeft geplaatst, gaan wij er van uit dat u kennis heeft genomen van, en akkoord gaat met onderstaande algemene voorwaarden.
  

Wollie Dollie
 
  1. Algemeen. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op producten die door Wollie Dollie geleverd worden. Wollie Dollie is echter niet aansprakelijk voor zogenaamde gevolgschade die u of een derde ter zake van de producten mocht lijden. 
  2. Betaling. Alle door Wollie Dollie vermelde prijzen zijn uitgedrukt in euro`s inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Na het plaatsen van een bestelling ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Binnen 36 uur ontvangt u een mail met daarin de factuur met de kosten inclusief de verzendkosten. Het totaalbedrag genoemd in de factuur dient u binnen 14 dagen op onze rekening te storten.Eventueel wordt hierna nog een herinnering gestuurd. Betalingen kunnen worden overgemaakt op rekeningnummer 2609506 t.n.v. E.M. Kusters, Nijmegen. Mocht het bedrag niet binnen 14 dagen op onze rekening staan, dan houdt Wollie Dollie het recht de bestelling te annuleren. Bij bestellingen boven de 100 euro hanteert Wollie Dollie een aanbetaling van 20 euro. Wanneer u onjuistheden in verstrekte of vermelde betaalgegevens opmerkt, verzoeken wij u dit aan ons te melden.
  3. Verzending. Bestellingen zullen altijd met zorg verpakt worden. Wollie Dollie is niet aansprakelijk voor schade aan goederen die veroorzaakt worden door de verzending door derde. Tenzij er voor verzekerde verzending is gekozen. 
  4. Levering. Wollie Dollie streeft ernaar artikelen binnen 5 tot 7 werkdagen te leveren. Overschrijding van de door Wollie dollie opgegeven levertijd, door welke oorzaak dan ook, geeft nimmer recht op schadevergoeding. Wollie Dollie stuurt uw bestelling zorgvuldig verpakt op. Vanaf het moment van versturen zijn wij afhankelijk van het verzendbedrijf. Wollie Dollie zal de bestelling tijdens verzending blijven volgen. Wij vragen u om het ons te melden wanneer de bestelling niet op het door ons aangegeven tijdstip is binnengekomen. Zoekgeraakte verzendingen zullen wij proberen te achterhalen en bij een beschadiging zullen wij een klacht indienen bij het verzendbedrijf. Wij zullen hierover met u contact onderhouden.
  5. Retourneren. Wanneer u een product bij Wollie Dollie heeft gekocht, heeft u 7 dagen bedenktijd. Mocht het niet aan uw verwachtingen voldoen, dan dient u het in originele verpakking binnen 7 werkdagen aan ons terug te sturen. Bij goede ontvangst wordt de betaalde prijs van het product aan u teruggestort. De verzendkosten zijn voor uw rekening. 
  6. Garantie. Bij Wollie Dollie maken we de meeste producten zelf. Het is met zorg gemaakt. Op onze producten zit geen garantie. Mocht er echter iets met de producten zijn waar u niet tevreden over bent, neem dan contact op met Wollie Dollie
  7. PrivacyAlle gegevens die u aan Wollie Dollie verstrekt bij het plaatsen van de bestelling gebruiken wij alleen voor het afhandelen van de geplaatste bestelling.
  8. AansprakelijkheidWollie Dollie is niet aansprakelijk voor schade die (mede) ontstaat door het gebruik van haar producten. Wollie Dollie kan er niet voor aansprakelijk worden gesteld als er iets mis gaat bij het gebruik van de bij haar gekochte artikelen. Wollie Dollie is niet aansprakelijk voor betalingen die niet correct op haar rekening aankomen. Neem hiervoor contact op met uw bank. Wollie Dollie kan niet aansprakelijk worden gehouden voor eventuele fouten van de webwinkel in de vorm van verzendkosten, verkeerde aanduidingen en dergelijke. Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u contact opnemen met info@wolliedollie.nl 
 
Op overeenkomsten tussen Wollie Dollie en de consument waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

©2019 wolliedollie webwinkel beginnen - powered by LB Media webshop